Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Piiri on avoin kaikille lähetystyöstä kiinnostuneille. Mukaan voi tulla, vaikkei käsitöitä tekisikään. Luemme lähettien kirjeitä ja seuraamme lähetysuutisia maailmalta.

Rukous, Raamattu ja hengelliset laulut kannattelevat kokoontumisiamme.

Käsityötaitoiset voivat piirissä neuloa nuttuja keskosvauvoille tai tilkkuja ”Äiti Teresan peittoihin.” Vuodesta 2016 eteenpäin peitot toimitetaan Nuttu-projektin kautta mm. Romaniaan.

Naisten aamukahvit

"Naisia monikulttuurisessa Marseillessa." Vierailijana pastori Riitta Granroth Raumalta. Aamiainen klo 8.30 alkaen, ohjelma klo 9.30-11.

Gatorade Center, Turku

Bussilla matsiin: TPS - HIFK (PERUTTU!)

Vehmaan seurakunta järjestää linja-autokuljetuksen SM-liigan jääkiekko-otteluun TPS:n kotiareenalla Turussa. Järjestyksessä neljäs Bussilla matsiin -retki tehdään lauantaina 23.11. runkosarjan otteluun, jossa vastakkain pelaavat TPS ja HIFK.

Vantus