Naisten aamukahvit

Naisten aamukahvit Vinkkilän seurakuntatalo

"Leikkimielisin lauluin ja villaisin ajatuksin" - käsitöiden parissa Ritva Seppälä, musikantteina Hanna ja Laura, lastenhoito leikkihuoneessa. aamiainen klo 8.30; ohjelma klo 9.30-11.

Ritva Seppälä kertoo käsityöharrastuksestaan, esillä erilaisia käsitöitä  Ritvan runsaasta varastosta. Myös osallistujat voivat halutessaan ottaa mukaan keskeneräisiä tai valmita käsitöitä.

Katseltavana ja tutkittavana erilaisia käsityöaiheisia kirjoja. Hanna Pishro ja Laura Varjo laulattavat aiheeseen sopivia lauluja.

Jos haluat tulla mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan seuraavia naisten aamukahveja, ota yhteys diakonissa Arjaan.

Naisten aamukahvit

"Naisia monikulttuurisessa Marseillessa." Vierailijana pastori Riitta Granroth Raumalta. Aamiainen klo 8.30 alkaen, ohjelma klo 9.30-11.

Gatorade Center, Turku

Bussilla matsiin: TPS - HIFK (PERUTTU!)

Vehmaan seurakunta järjestää linja-autokuljetuksen SM-liigan jääkiekko-otteluun TPS:n kotiareenalla Turussa. Järjestyksessä neljäs Bussilla matsiin -retki tehdään lauantaina 23.11. runkosarjan otteluun, jossa vastakkain pelaavat TPS ja HIFK.

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.