Hiljaisuuden messu

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

"Sanan anna koskettaa." Tervetuloa hiljentymään syksyisenä sunnuntaina musiikilliseen iltajumalanpalvelukseen. 20. sunnuntai helluntaista. "Usko ja epäusko." Huom! Ei aamujumalanpalvelusta.

Hiljaisuuden messuna tunnettu gospelmessu näki päivänvalon 1986 ja sitä vietettiin useasti 1980- ja 1990-lukujen vaihteessa.

Messun tekijänimet ovat suomen gospelin ykkösnimiä vielä tänäänkin: Pekka Simojoki, Jaakko Löytty ja Anna-Mari Kaskinen. Monet Hiljaisuuden messun lauluista ovat jääneet elämään myös itsenäisinä lauluina: Halki maailman, Sanan anna koskettaa, Pidä minusta kiinni jne.

Kolehti kerätään kristittyjen yhteiseen työhön oikeudenmukaisen maailman puolesta Vastuuviikon kautta.

Isoskoulutuksen aloitus

Minustako isonen? Syksyn isoskoulutus ponkaistaan käyntiin Vinkkilän seurakuntatalon aloitustapaamisessa.

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Isoskoulutus

Isoskoulutuksen aiheena hartauden pitäminen.