Hiljaisuuden messu

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

20. sunnuntai helluntaista. "Usko ja epäusko." Tervetuloa hiljentymään syksyisenä sunnuntaina musiikilliseen iltajumalanpalvelukseen. Messun jälkeen Rippikoulu 2020 -infotilaisuus.

Liturgia ja saarna Antero Aaltonen, musiikissa mukana kirkkokuoro ja nuorten musiikkiryhmä kanttori Hanna Pishron johdolla.

Hiljaisuuden messuna tunnettu gospelmessu näki päivänvalon 1986 ja sitä vietettiin useasti 1980- ja 1990-lukujen vaihteessa. Messun tekijänimet ovat suomen gospelin ykkösnimiä vielä tänäänkin: Pekka Simojoki, Jaakko Löytty ja Anna-Mari Kaskinen. Monet Hiljaisuuden messun lauluista ovat jääneet elämään myös itsenäisinä lauluina: Halki maailman, Sanan anna koskettaa, Riihikirkkohymni jne.

Esirukouslaulun aikana voit sytyttää kynttilän lähetyskynttelikköön sinulle tärkeitten ihmisten ja asioiden puolesta.

Kolehti kerätään kristittyjen yhteiseen työhön oikeudenmukaisen maailman puolesta Vastuuviikon kautta.

Huom! Ei aamujumalanpalvelusta.

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Isoskoulutus

Isoskoulutuksen aiheena hartauden pitäminen.

Gatorade Center & Turun messukeskus

Retki Maata näkyvissä -festareille

Yhteiskuljetus Pohjoismaiden suurimpaan kristilliseen nuorisotapahtumaan, Maata näkyvissä -festareille.