Hiljaisuuden messu

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

20. sunnuntai helluntaista. "Usko ja epäusko." Tervetuloa hiljentymään syksyisenä sunnuntaina musiikilliseen iltajumalanpalvelukseen. Messun jälkeen Rippikoulu 2020 -infotilaisuus.

Liturgia ja saarna Antero Aaltonen, musiikissa mukana kirkkokuoro ja nuorten musiikkiryhmä kanttori Hanna Pishron johdolla.

Hiljaisuuden messuna tunnettu gospelmessu näki päivänvalon 1986 ja sitä vietettiin useasti 1980- ja 1990-lukujen vaihteessa. Messun tekijänimet ovat suomen gospelin ykkösnimiä vielä tänäänkin: Pekka Simojoki, Jaakko Löytty ja Anna-Mari Kaskinen. Monet Hiljaisuuden messun lauluista ovat jääneet elämään myös itsenäisinä lauluina: Halki maailman, Sanan anna koskettaa, Riihikirkkohymni jne.

Esirukouslaulun aikana voit sytyttää kynttilän lähetyskynttelikköön sinulle tärkeitten ihmisten ja asioiden puolesta.

Kolehti kerätään kristittyjen yhteiseen työhön oikeudenmukaisen maailman puolesta Vastuuviikon kautta.

Huom! Ei aamujumalanpalvelusta.

1. adventtisunnuntain messu

"Kuninkaasi tulee nöyränä."

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Ripari 2020 -oppitunnit

Rippikoulun kaikille yhteiset oppitunnit 1. adventtisunnuntain jumalanpalveluksen jälkeen.

Lasten ja nuorten kauneimmat joululaulut

Koko perheen yhteinen joululaulutilaisuus Vinkkilän seurakuntatalolla. Mukana myös päiväkerholaiset, lapsikuoro Margareetan Mukulat sekä rippikoululaiset.