Isänpäiväleffa: Late Lammas & Farmageddon

Isänpäiväleffa: Late Lammas & Farmageddon

Kuva-Tähti, Ilmaristentie 10, Vehmaa

Vehmaan seurakunta tarjoaa perheille elokuvanäytöksen Vehmaan Kuva-Tähdessä isänpäivän kunniaksi. Elokuvana koko perheen animaatio Farmageddon, jossa seikkailee monille tuttu Late Lammas.

Paikkoja rajoitetusti. Varaa paikkasi etukäteen sähköpostitse vehmaan.seurakunta@evl.fi. Varatut liput noudettavissa Kuva-Tähdestä viim. puoli tuntia ennen elokuvan alkua.

Elokuvan synopsis (www.finnkino.fi)

Maailman suosituin lammas, Late, palaa valkokankaille uudessa seikkailussa.

Kun ilkikurinen mutta hellyttävä avaruusolento LU-LA tekee hätälaskun lähelle Sammalperän maatilaa, näkee Late mahdollisuuden seikkailuun. Hän ottaa tehtäväkseen auttaa kaukaa galaksin toiselta puolen tullut vieras takaisin kotiin.

LU-LAn ihmeelliset voimat, hullunkuriset kujeet ja galaksin kokoiset röyhtäykset hurmaavat pian Laten ja muun lauman. Late johdattaa maan ulkopuolisen ystävänsä Sammalperän metsään etsimään kadonnutta avaruusalustaan tietämättä, että uhkaava avaruusolentoja metsästävä järjestö on heidän kannoillaan. Ehtiikö Late ja muu lauma välttää Farmageddonin Sammalperän tilalla ennen kuin on liian myöhäistä?

Kesto: 1 t 28 min

Margareetan Mukulat

Margareetan Mukulat on Vehmaan seurakunnan lapsikuoro, joka on tarkoitettu alakouluikäisille.

Perhekerho

Perhekerho tarjoaa virkistystä, viihdettä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Sinne voi tulla vaikka äitiyslomalainen vauvoineen, vaari lapsenlapsineen tai koti-isä lapsineen.

Margareetan Mukulat