Bussilla matsiin: TPS - HIFK (PERUTTU!)

Bussilla matsiin: TPS - HIFK (PERUTTU!)

Gatorade Center, Turku

Vehmaan seurakunta järjestää linja-autokuljetuksen SM-liigan jääkiekko-otteluun TPS:n kotiareenalla Turussa. Järjestyksessä neljäs Bussilla matsiin -retki tehdään lauantaina 23.11. runkosarjan otteluun, jossa vastakkain pelaavat TPS ja HIFK.

Kuljetus Simolan tallilta klo 17; ottelu alkaa klo 18.30-

Ilmoittautuminen puhelimitse 20.11. mennessä p. 0400 467 707 tai www.vehmaanseurakunta.fi/uutiset/ilmoittautuminen

Tiistaipiiri

Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja mukavan yhdessäolon merkeissä joka toinen tiistai parittomilla viikoilla.

Kynttilänpäivän perhemessu

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily." Perhemessussa muistetaan kaikkia kastettuja sekä avataan vuoden 2020 Yhteisvastuukeräys.

Käsityöpiiri Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.