Naisten aamukahvit

"Naisia monikulttuurisessa Marseillessa." Vierailijana pastori Riitta Granroth Raumalta. Aamiainen klo 8.30 alkaen, ohjelma klo 9.30-11.

Syksyn toisilla naisten aamukahveilla vierailee Rauman seurakunnan kappalainen Riitta Granroth, joka on työskennellyt Suomen Lähetysseuran työntekijänä Marseillen Marhaban-keskuksessa Ranskassa lähes kahden vuosikymmenen ajan.

Marseillen Marhaban-keskus toimii tuhansien eri kieli- ja kulttuuriraustoista tulevien naisten kohtaamispaikkana. Marhaban-keskus tarjoaa kaikkialta maailmasta saapuneille paitsi kielikoulutusta, harrasteryhmiä ja monenlaista yhteistä toimintaa, myös yhteisen olohuoneen ja mahdollisuuden löytää ystäviä.

Musiikista vastaavat Kristiina Pietilä ja Hanna Pishro.

Ohjelma klo 9.30-11; aamiainen tarjolla jo klo 8.30 alkaen. Aamiaisen hinta 3 €/hlö.

Gatorade Center, Turku

Bussilla matsiin: TPS - HIFK (PERUTTU!)

Vehmaan seurakunta järjestää linja-autokuljetuksen SM-liigan jääkiekko-otteluun TPS:n kotiareenalla Turussa. Järjestyksessä neljäs Bussilla matsiin -retki tehdään lauantaina 23.11. runkosarjan otteluun, jossa vastakkain pelaavat TPS ja HIFK.

Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.