Naisten aamukahvit

"Naisia monikulttuurisessa Marseillessa." Vierailijana pastori Riitta Granroth Raumalta. Aamiainen klo 8.30 alkaen, ohjelma klo 9.30-11.

Syksyn toisilla naisten aamukahveilla vierailee Rauman seurakunnan kappalainen Riitta Granroth, joka on työskennellyt Suomen Lähetysseuran työntekijänä Marseillen Marhaban-keskuksessa Ranskassa lähes kahden vuosikymmenen ajan.

Marseillen Marhaban-keskus toimii tuhansien eri kieli- ja kulttuuriraustoista tulevien naisten kohtaamispaikkana. Marhaban-keskus tarjoaa kaikkialta maailmasta saapuneille paitsi kielikoulutusta, harrasteryhmiä ja monenlaista yhteistä toimintaa, myös yhteisen olohuoneen ja mahdollisuuden löytää ystäviä.

Musiikista vastaavat Kristiina Pietilä ja Hanna Pishro.

Ohjelma klo 9.30-11; aamiainen tarjolla jo klo 8.30 alkaen. Aamiaisen hinta 3 €/hlö.

Käsityöpiiri Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Ajan Patina, Jampintie 7

Ukkokerho

Miesten oma piiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13.00 Ajan Patinassa (Jampintie 7, kerhotila). Kahvia, seurustelua, ajankohtaisia aiheita. Piirin vetäjänä toimii Aarni Nikulainen.

Sururyhmä

Sururyhmä tarjoaa läheisensä menettäneille mahdollisuuden käydä läpi suruun ja menetykseen liittyviä asioita yhdessä samassa tilanteessa olevien kanssa.