Lasten ja nuorten kauneimmat joululaulut

Koko perheen yhteinen joululaulutilaisuus Vinkkilän seurakuntatalolla. Mukana myös päiväkerholaiset, lapsikuoro Margareetan Mukulat sekä rippikoululaiset.

Tarjolla glögiä ja joulutorttuja.

Suomen Lähetysseuran järjestämän Kauneimmat joululaulut -keräyksen varat kohdistetaan tänä vuonna maailman lapsille. Kolehdin tuotolla tarjotaan kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa sekä parannetaan erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa.

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Ripari 2020 -oppitunnit

Rippikoulun kaikille yhteiset oppitunnit 1. adventtisunnuntain jumalanpalveluksen jälkeen.

Kynttilänpäivän perhemessu

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily." Perhemessussa muistetaan kaikkia kastettuja sekä avataan vuoden 2020 Yhteisvastuukeräys.