Joulukonsertti: Kellot soivat Joulun Sanomaa

Joulukonsertti: Kellot soivat Joulun Sanomaa Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Joulukonsertissa esiintyy Kaivokatu-orkesteri solistinaan Matti Mäntylä.

Matti Mäntylän ja Kaivokatu -orkesterin jouluohjelmisto koostuu sekä koti- että ulkomaisista

kappaleista, joissa Joulun ilosanoma kiteytyy ilmaisumuodoltaan perinteisen hartaana sekä toisaalta

svengaavan rytmikkäänä.

Naantalilais-turkulaisen orkesterin jäsenillä on sekä vuosikymmenten että hieman tuoreempaakin

keskinäistä kokemusta yhteisestä musisoinnista. Esiintyjien taustalta löytyy niin klassisen ja

hengellisen musiikin kuin kevyen ja viihdemusiikin,  jazzin  ja big band –musiikin

koulutusta sekä pitkää keikka- ja konserttikokemusta – yhdessä ja erikseen.

Laulusolistin, Vehmaallakin pitkään asuneen Matti Mäntylän ohella trumpettia, flyygelitorvea ja kitaraa soittaa Markku Laakso, bassoa Tapio Kilpi, rumpuja Pertti Laine sekä pianoa sovittaja ja kapellimestari Matti Lakari.

Orkesterin nimellä on luonnollinen yhtymäkohta Naantalin Kaivokatuun, jonka varrella niin lukuisat

harjoitukset vuosien kuluessa on pidetty.

Tervetuloa lämpimästi konserttiimme Vehmaan kirkkoon to 12.12.  Konsertin kesto 1 tunti.

Konsertti on ilmainen, käsiohjelman hinta 10 €.

Margareetan Mukulat

Margareetan Mukulat on Vehmaan seurakunnan lapsikuoro, joka on tarkoitettu alakouluikäisille.

Kirkkokuoro

Vehmaan seurakunnan kirkkokuoro harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 18.30-20.00. Tule mukaan laulamaan moniääniseen, iloiseen joukkoomme!

Margareetan Mukulat