Koko perheen joulukonsertti

Koko perheen joulukonsertti Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Kankaanrannan perheen joulukonsertti. Solisteina Jarmo Kankaanranta ja Moonika Ilmén.

Vehmaalla asuva musiikinopettaja, säveltäjä-sanoittaja ja pitkän linjan musiikin ammattilainen Jarmo Kankaanranta on jälleen kerran koonnut yhteen Kankaanrannan orkesterin yhteen joulukonsertin merkeissä.

Ohjelma kestää noin tunnin ja sisältää niin uusia kuin vanhoja perinteisiä joululauluja.

Solisteina kiertueella kuullaan sisaruksia Jarmo Kankaanrantaa ja hämeenlinnalaistunutta Moonika Ilméniä.

Orkesteri: Jarmo Kankaanranta (puhaltimet), Mika Kankaanranta (harmonikka, midi), Antti Kankaanranta (viulu), Hanna Pishro (piano), Timo Haanpää (basso, kitara), Sami Mäkinen (rummut).

Ohjelma 10 €.

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut soivat jälleen Vehmaan kirkossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan laulamaan!

Kirkkokuoro

Vehmaan seurakunnan kirkkokuoro harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 18.30-20.00. Tule mukaan laulamaan moniääniseen, iloiseen joukkoomme!