Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

Kauneimmat joululaulut soivat jälleen Vehmaan kirkossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan laulamaan!

Mukana laulamassa ovat myös Vehmaan kirkkokuoro solisteineen.

Suomen Lähetysseuran järjestämän Kauneimmat joululaulut -keräyksen varat kohdistetaan tänä vuonna maailman lapsille. Kolehdin tuotolla tarjotaan kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa sekä parannetaan erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa.

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Margareetan Mukulat

Margareetan Mukulat on Vehmaan seurakunnan lapsikuoro, joka on tarkoitettu alakouluikäisille.

Kirkkokuoro

Vehmaan seurakunnan kirkkokuoro harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 18.30-20.00. Tule mukaan laulamaan moniääniseen, iloiseen joukkoomme!

Margareetan Mukulat