Kauneimmat joululaulut Torpparin Tuvassa

Torpparin Tupa, Vinkkiläntie 20

Ravintola Torpparin Tupa hiljenee joulun tunnelmaan, kun kokoonnumme yhteen laulamaan kauneimpia joululauluja kitaran säestyksellä. Lämpimästi tervetuloa mukaan joukkoon!

Mukana kirkkoherra Antero Aaltonen ja kanttori Hanna Pishro.

Suomen Lähetysseuran järjestämän Kauneimmat joululaulut -keräyksen varat kohdistetaan tänä vuonna maailman lapsille. Kolehdin tuotolla tarjotaan kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa sekä parannetaan erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa.

Kirkkokuoro

Vehmaan seurakunnan kirkkokuoro harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 18.30-20.00. Tule mukaan laulamaan moniääniseen, iloiseen joukkoomme!

Laulupaja

Laulupaja on tarkoitettu kaikille laulamisesta kiinnostuneille mielen virkistykseksi ja yhteiseksi iloksi.

Margareetan Mukulat

Margareetan Mukulat on Vehmaan seurakunnan lapsikuoro, joka on tarkoitettu alakouluikäisille.