Perheiden jouluhartaus

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

"Lupaukset täyttyvät." Jouluaaton perhehartauden toimittaa kirkkoherra Antero Aaltonen, kanttorina Hanna Pishro. Vehmaan koulun lauluryhmä esiintyy.

Hartauden lopuksi kaikki lapset ovat tervetulleita kuusen ympärille laulamaan yhdessä Joulupuu on rakennettu -laulua.

Virret:

31 Ei valtaa, kultaa, loistoa; 934 Profeetat aikanaan; 21:1-3,10 Enkeli taivaan; 17:1,4 Ilon päivä verraton.

Kolehti kerätään oman seurakunnan lapsi- ja nuorisotyölle.

Messu

Pyhän Henrikin muistopäivä, 2. sunnuntai loppiaisesta. "Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa."

Margareetan Mukulat

Margareetan Mukulat on Vehmaan seurakunnan lapsikuoro, joka on tarkoitettu alakouluikäisille.

Perhekerho

Perhekerho tarjoaa virkistystä, viihdettä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Sinne voi tulla vaikka äitiyslomalainen vauvoineen, vaari lapsenlapsineen tai koti-isä lapsineen.