Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Piiri on avoin kaikille lähetystyöstä kiinnostuneille. Mukaan voi tulla, vaikkei käsitöitä tekisikään. Luemme lähettien kirjeitä ja seuraamme lähetysuutisia maailmalta.

Rukous, Raamattu ja hengelliset laulut kannattelevat kokoontumisiamme.

Käsityötaitoiset voivat piirissä neuloa nuttuja keskosvauvoille tai tilkkuja ”Äiti Teresan peittoihin.” Vuodesta 2016 eteenpäin peitot toimitetaan Nuttu-projektin kautta mm. Romaniaan.

Ajan Patina, Jampintie 7

Ukkokerho

Miesten oma piiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13.00 Ajan Patinassa (Jampintie 7, kerhotila). Kahvia, seurustelua, ajankohtaisia aiheita. Piirin vetäjänä toimii Aarni Nikulainen.

Kauneimmat hengelliset laulut -toivekonsertti

Toivekonsertissa tuttuja hengellisiä sävelmiä esittävät seurakunnan kuorot ja lauluryhmät solisteineen. Tapahtuma on osa valtakunnallista Kirkkomusiikin päivää.

70-, 75- ja 80-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlat

Kaikki tänä vuonna 70-, 75- ja 80-vuotispäiväänsä viettävät vehmaalaiset ovat kutsutut yhteisille syntymäpäiväjuhlille Vinkkilän srk-talolle.