Konsertti: Selloduo Varonen

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

20 vuotista taivaltaan juhliva Varosten selloduo konsertoi Vehmaalla tuhkakeskiviikon kirkkokonsertissa.

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkossa kuullaan keskiviikkona 26.2. klo 18.00 mielenkiintoinen konsertti. Musisoimassa on Selloduo Anna-Maaria & Olli Varonen, joka kuluvanan vuonna juhlii 20. toimintavuottaan.

Satojen kotimaisten konserttien lisäksi duo on esiintynyt Ruotsissa, Virossa, Unkarissa, Tsekissä , Espanjassa ja Senegalissa. CD-levyjä duo on julkaissut 4, minkä lisäksi Herättäjäyhdistys julkaisi Selloduon ja Jaakko Löytyn yhteislevyn kesällä 2018.

Konsertin ohjelma tarjoaa klassisia teoksia, hengellisiä säveliä sekä Varosten omaa tuotantoa. Säveltäjämestareista mukana ovat esim. Sibelius, Melartin, Mozart, Schubert ja Vivaldi. Konsertin loppuosa tarjoaa ajatuksille tilaa laskeutua paaston aikaan rauhan sanoman saattelemana.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.