Tiistaipiiri

Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja mukavan yhdessäolon merkeissä joka toinen tiistai parittomilla viikoilla.

Alussa pidetään hartaus, jonka jälkeen on seurustelua ja kahvitarjoilu. Kahviraha on vapaaehtoinen ja arpoja myydään tiistaipiirin oman kassan kartuttamiseksi. Piiriläiset voivat tuoda myös omaa ohjelmaa.

Tiistaipiirin kokoontumisaika on 13.00 – 14.45; noin kerran kuussa tiistaipiiri alkaa yhteisellä lounaalla jo klo 12.30.

Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

Ajan Patina, Jampintie 7

Ukkokerho

Miesten oma piiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13.00 Ajan Patinassa (Jampintie 7, kerhotila). Kahvia, seurustelua, ajankohtaisia aiheita. Piirin vetäjänä toimii Aarni Nikulainen.

Myllyjärven leirimaja

Laskiaistapahtuma Myllyjärvellä

Koko perheen laskiaistapahtuma Myllyjärven leirimajalla. Ulkoilua ja yhteistä ohjelmaa, mukana myös Vehmaan partiolaiset ja MLL.

Tiistaipiiri