Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

4. paastonajan sunnuntai. "Kärsimyksen sunnuntai." Liturgia ja saarna Antero Aaltonen, kanttorina Hanna Pishro. Jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin. Kirkon ovet ovat avoinna jumalanpalveluksen jälkeen klo 10.45-12.

Virret:

80 Rakkauden, armon lähde
318 Jeesus, sä ainoa
964 Jeesus, ristinpolkuasi
552 Mua siipeis suojaan kätke

Päivän rukous:

Armollinen Jumala,
Poikasi Jeesus Kristus kärsi
ja kuoli puolestamme.
Auta meitä muistamaan
hänen kärsimystään,
kun olemme masentuneita
ja menettämässä elämänuskomme.
Vahvista meitä Hengelläsi,
niin että säilyttäisimme uskon
ja hyvän omantunnon.
Kuule meitä Poikasi Jeesuksen Kristuksen,
meidän Herramme tähden.
Aamen.

----

Poikkeustilasta johtuen jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin ja lähetetään käytettävissä olevien yhteyksien välityksellä Margareeta-kodin asukkaille.

Kirkon ovet ovat avoinna jumalanpalveluksen jälkeen rukoukselle ja hiljentymiselle sunnuntaisin klo 10.45-12. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten.

Muistutamme myös mahdollisuudesta seurata tv- ja radiojumalanpalveluksia sekä suoratoistopalvelujen kautta lähetettäviä jumalanpalveluksia (esim. Turun tuomiokirkon jumalanpalvelukset osoitteessa www.virtuaalikirkko.fi).

Kolehtia ei jumalanpalveluksessa kerätä.

Päivän tekstit kirkkokäsikirjassa