Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

"Kunnian kuninkaan alennustie." Liturgia ja saarna Antero Aaltonen, kanttorina Hanna Pishro.

Poikkeustilasta johtuen jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin ja lähetetään käytettävissä olevien yhteyksien välityksellä Margareeta-kodin asukkaille. Jumalanpalvelus välitetään seurakunnalle live-esityksenä Vehmaan seurakunnan Facebook-sivujen kautta.

Virret:

15:1-3 Tiellä ken vaeltaa

60:1-4 Soi kunnia ja kiitos

61 Ken tahtoo käydä Herran askelissa

918 Rauhan Herra, suo rauha

15:4 Jeesus, sä Herramme

Päivään rukous:

Jeesus Kristus, Vapahtajamme.
Ihmiset juhlivat tuloasi Jerusalemiin,
mutta jättivät sinut sitten yksin kärsimään. Anna meille rohkeutta ja lujuutta,
niin että pysymme sinussa
myös vaikeuksien
ja vastoinkäymisten hetkinä.
Kuule meitä, sinä, joka elät ja hallitset
Isän ja Pyhän Hengen kanssa
aina ja ikuisesti. Aamen.

Kirkon ovet ovat avoinna jumalanpalveluksen jälkeen rukoukselle ja hiljentymiselle sunnuntaisin klo 10.30-12. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten.

Jumalanpalvelusavustajana Rita Santanen.

Palmusunnuntain jumalanpalveluksessa oli tarkoitus kantaa kolehti Suomen Lähetysseuralle. Kolehdin sijasta voit osallistua Suomen Lähetysseuran kautta keräykseen, joka tukee tälle sunnuntaille suunniteltua kohdetta.

Kouluttautuminen on tehokas keino taistella köyhyyttä vastaan ja ihmisoikeuksien puolesta. Osallistumalla tuet syrjäytettyjen lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja opiskelua sekä edistät sukupuolten välistä tasa-arvoa kouluttamalla naisia ammatteihin mm. Senegalissa, Etiopiassa, Taiwanilla ja Laosissa.

Varmista työn jatkuminen edelleen. Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155 tai lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500. Voit lahjoittaa myös verkossa osoitteessa suomenlahetysseura.fi/kolehti

Päivän tekstit kirkkokäsikirjassa