Margareetan Mukulat

Margareetan Mukulat on Vehmaan seurakunnan lapsikuoro, joka on tarkoitettu alakouluikäisille.

Kuoro toimii kerhomuotoisena ja harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 17.00-17.45.

Kuorossa lauletaan yksi- ja kaksiäänistä ohjelmistoa, joka koostuu enimmäkseen lastenlauluista ja hengellisistä sävelmistä.

Kuoro esiintyy säännöllisesti mm. perhejumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoroa johtaa Vehmaan seurakunnan kanttori Hanna Pishro.

Kanttori, tiedottaja
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Urkusatu: Itsekäs jättiläinen

Oscar Wilden klassikkosatu Itsekäs jättiläinen. Lukijana Antti Huovinen, uruilla musiikkia kuvittaa kanttori Hanna Pishro. Tapahtuma on osa valtakunnallista kirkkomusiikin päivää.

Kauneimmat hengelliset laulut -toivekonsertti

Toivekonsertissa tuttuja hengellisiä sävelmiä esittävät seurakunnan kuorot ja lauluryhmät solisteineen. Tapahtuma on osa valtakunnallista Kirkkomusiikin päivää.

Margareetan Mukulat