Tiistaipiiri

Tiistaipiiri kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalossa ohjelman ja mukavan yhdessäolon merkeissä joka toinen tiistai parittomilla viikoilla.

Alussa pidetään hartaus, jonka jälkeen on seurustelua ja kahvitarjoilu. Kahviraha on vapaaehtoinen ja arpoja myydään tiistaipiirin oman kassan kartuttamiseksi. Piiriläiset voivat tuoda myös omaa ohjelmaa.

Tiistaipiirin kokoontumisaika on 13.00 – 14.45; noin kerran kuussa tiistaipiiri alkaa yhteisellä lounaalla jo klo 12.30.

Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

Tiistaipiiri

Käsityöpiiri Vantus

Lähetyksen ja diakonian yhteinen käsityöpiiri Vantus kokoontuu Vinkkilän srk-talossa parillisilla viikoilla tiistai-iltapäivisin klo 13.

Ajan Patina, Jampintie 7

Ukkokerho

Miesten oma piiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13.00 Ajan Patinassa (Jampintie 7, kerhotila). Kahvia, seurustelua, ajankohtaisia aiheita. Piirin vetäjänä toimii Aarni Nikulainen.