Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

5. sunnuntai pääsiäisestä. "Sydämen puhetta Jumalan kanssa." Kaatuneiden muistopäivä, seppelten lasku sankarihaudoille. Jumalanpalvelusta voi seurata live-esityksenä Vehmaan srk:n Facebook-sivuilla.

Jumalanpalvelus toimitetaan suljetuin ovin.
Tästä linkistä pääset seuraamaan jumalanpalvelusta.
Jumalanpalvelus lähetetään myös radioteitse Margareeta-kotiin. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkko on avoinna keskustelua ja hiljentymistä varten n. klo 10.45-12.

Virret:

271 Nyt kiitän riemuiten

130 Jumala, Isä taivaassa

514 Anna meille rauhasi

919 Jeesus, Jeesus, kuule rukoukseni

805A Isä meidän

462 Soi kunniaksi Luojan

Päivän kolehtikohdetta voi tukea osallistumalla rukoussunnuntain keräykseen:

Hiljaisuuden Ystävät ry.

Keräystili: FI25 5780 3861 9029 70, OKOYFIHH

RAHANKERÄYSLUPA: RA/2020/426

Kerätyt varat käytetään Kristillisen spirituaaliteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa Hiljaisuuden Ystävät ry:n kautta.

Keräyksen tuotolla katetaan kristillisen spirituaaliteetin vaalimisesta aiheutuvia kuluja (mm. henkilöstö-, majoitus- ja viestintäkustannuksia).