Kansanlaulukirkko & Kaiken kansan kirkkokahvit

Myllylammen lava, Mynämäentie 158

Elokuinen kansanlaulukirkko järjestetään tänä vuonna Myllylammen lavalla Lahdingossa. Jumalanpalveluksen jälkeen leppoisat kirkkokahvit lähetystyön hyväksi.

Liturgia ja saarna Antero Paatere, musiikista vastaa musiikkiryhmä kanttori Hanna Pishron johdolla.

Kaiken kansan kirkkokahvit on jokavuotinen tapahtuma lähetyksen hyväksi elokuussa. Jo kolmatta kertaa sen yhteydessä järjestetään kansanlaulukirkko, jossa lauletaan tuttuja kansansävelmiä hengellisin sanoituksin - tällä kertaa idyllisellä Myllylammen tanssilavalla kotiseutumuseon tuntumassa.

Jumalanpalveluksen kolehti kerätään koulutus-, seurakunta- ja diakoniatyöhön eteläsudanilaisten pakolaisten keskuudessa
Ugandassa Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta.

Kirkkokahvien yhteydessä järjestetään arvonta. Vapaaehtoinen kahviraha oman srkn nimikkokohteisiin Suomen Lähetysseuran ja Kansanlähetyksen kautta.