Kynttilänpäivän perhekirkko

Vehmaan Pyhän Margareetan kirkko

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily." Perhekirkko lähetetään striimattuna Vehmaan seurakunnan Facebook-sivulla.

Jumalanpalvelukseen voi osallistua voimassa olevien henkilörajoitusten mukaisesti 10 henkilöä.
Jumalanpalvelus lähetetään striimattuna Vehmaan seurakunnan Facebook-sivulla.:

Mukana lapsikuoro Margareetan Mukuloitten laulajia. Liturgia ja saarna Antero Aaltonen, kanttorina Hanna Pishro. Tekstinlukijana Minna Lindström.

Laulut ja virret:

Pieni liekki
Minä olen ihme
Sinun sanasi on lamppu
397:1-3,6 Kun on turva Jumalassa
917: 3 Rukouksen liekki
912 Minun sydämeni on levollinen

Perhekirkossa kerätään vuonna 2020 kastepuuhun kertyneet lehdet, jotka toimitetaan kasteperheisiin viikon 6 aikana.

Kynttilänpäivästä alkaa myös vuoden 2021 Yhteisvastuukeräys, joka pureutuu ikäihmisten taloudelliseen ahdinkoon.
Tämän linkin kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä tehdyt lahjoitukset kerryttävät Vehmaan seurakunnan keräystulosta, ja niistä osa ohjautuu paikalliseen avustamiseen.