Metsäkirkko Rahkmalassa

su 19.12. klo 17.00
Akvarellikuvassa lyhty ja havut, teksti Jouluinen metsäkirkko Rahkmalassa 4. adventtisunnuntaina 19.12. klo 17

Tanhuantupa, Kalannintie 354, 23200 Vinkkilä

Hiljennymme joulun odotukseen 4. adventtisunnuntain jumalanpalveluksessa metsän suojassa, lyhtyjen loisteessa.

Jo kymmenettä kertaa hiljennymme jouluun Rahkmalan tunnelmallisessa metsäkirkossa, lyhtyen loisteessa.
4. adventtisunnuntain tekstit puhuvat lähestyvästä Herran syntymästä.

Jumalanpalveluksen toimittaa kirkkoherra Outi Tukia-Takala, musiikista vastaa kanttori Hanna Pishro. Lauluina tuttuja joululauluja ja adventin ajan virsiä.

Mukana järjestämässä Pohjoiskulman kyläyhdistys, Pohjoiskulman Huru-Ukot sekä Rahkmalan Martat.

Glögitarjoilun yhteydessä kerätään kolehti Pohjoiskulman kyläyhdistykselle ja Vehmaan seurakunnan diakoniatyölle.
Oma lyhty ja istuinalunen mukaan. Sään mukainen varustautuminen.

Jumalanpalvelusluonteensa vuoksi henkilörajoitukset eivät koske ulkona järjestettävää tilaisuutta. Huomioithan maskisuosituksen ja turvalliset etäisyydet paikan päällä.

Huom! Ei aamujumalanpalvelusta. Jumalanpalvelusta EI striimata.