Tuomaanpäivän jouluateria

ti 21.12. klo 12.00
Yläreunassa havuja ja erivärisiä joulupalloja, teksti: Vehmaan seurakunnan diakoniatyö tarjoaa: Tuomaanpäivän jouluateria Vinkkilän seurakuntatalossa 21.12.2021 klo 12

Ilmoittautuminen on päättynyt

Diakoniatyön järjestämä jouluateria vähävaraisille ja yksinäisille. Koronapassi käytössä.

Tervetuloa viettämään yhteistä jouluateriaa seurakuntatalolle tiistaina 21.12.

Jouluherkkujen lisäksi jouluista ohjelmaa.

Ilmoittautuminen to 16.12. mennessä verkkosivulla tai puhelimitse diakoni Tuija Suomiselle.

Tilaisuudessa on käytössä koronapassi. Koronapassia edellytetään 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta osallistujilta.
– Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka saa omakannasta tai tarvittaessa paperisena versiona terveydenhuollosta.
– Henkilöllä pitää siis olla tämä todistus koronarokotuksista, todistus tuoreesta negatiivisesta koronatestituloksesta tai todistus sairastetusta koronasta.