Kevätretki Lietoon

ti 24.5. klo 9.00

Seurakunnan retkipäivän kohteina ovat Liedon kirkko, Nautelan kartano, Nautelankosken museo sekä Vilkkimäen Kahvimuseo.

Vehmaan seurakunta tekee kevätretken tiistaina 24.5. Lietoon. Mukaan voivat tulla kaikki halukkaat seurakuntalaiset. Retkelle lähdetään srk-talon pihalta klo 9 ja kotimaisemissa ollaan jälleen n. klo 18.

Retken pääkohde on hiljattain remontoitu Liedon Pyhän Pietarin kirkko, Nautelan kartanon historiallisessa miljöössä ruokaillaan, Nautelankosken museossa tutustutaan värikkääseen kulttuurihistoriaan ja ennen kotiinlähtöä piipahdetaan vielä vanhan meijerin tiloissa olevassa Vilkkimäen Kahvimuseossa.

Retkelle on osallistumismaksu 20 € / hlö. Maksun voi suorittaa etukäteen tai linja-autossa.

Ilmoittautumiset viimeistään 18.5. soittamalla diakoni Tuijalle p. 044 033 2515 tai s-postilla tuija.k.suominen@evl.fi (huom! k-kirjan etu- ja sukunimen välissä). Ilmoittautumisen yhteydessä mainitsethan nimen ja puhelinnumeron lisäksi mahdollisen erikoisruokavalion.