Kansanlaulukirkko & Kaiken kansan kirkkokahvit

su 31.7. klo 10.00
Mainosjuliste: Kansanlaulukirkko & Kaiken kansan kirkkokahvit su 31.7.2022 Myllylammen lavalla. Tekstin taustalla viljapelto ja niittykukkia.

Myllylammen lava, Mynämäentie
Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tapahtuma tallennetaan

Kirkastussunnuntain messu Kansanlaulukirkon sävelin.

Tervetuloa mukaan kirkassunnuntain messuun, jossa pääsemme laulamaan tuttujen kansanlaulujen melodioihin sävelletyn Kansanlaulukirkon sävelin. Jumalanpalveluksen toimittaa rovasti Eivor Pitkänen, ja musiikkiryhmästä vastaa kanttori Hanna Pishro.

Jumalanpalveluksen jälkeen vietetään Kaiken kansan kirkkokahveja, jossa tarjolla suolaista ja makeaa piirakkaa. Diakoni Tuija Suominen kertoo lähetystyön kuulumisia, jonka jälkeen pidetään arvonta lähetystyön hyväksi. Arpalippujen hinta 2 €/ kpl tai 5 € / 3 kpl.

Mukana järjestelyissä Lahdingon Kyläyhdistys ry sekä Vehmaan seurakunnan lähetystyön työryhmä.

Huomioithan riittävän lämpimän pukeutumisen - aamulla voi olla vielä vilpoinen sää.

Kansanlaulukirkko striimataan Vehmaan seurakunnan Facebook-sivun kautta.

• Musiikki Musiikki