Lasten laululeiri

su 31.7. klo 15.00 – ti 2.8.
Laululeirin mainosjuliste: nuottikehyksin varustettu teksti Lasten laululeiri Myllyjärven leirimajalla su-ti 31.7.-2.8.

Myllyjärven leirimaja

Laulattaako? Soitattaako? Laululeiri alakouluikäisille Myllyjärvellä.

Vehmaan seurakunta järjestää 31.7.-2.8.2022 Myllyjärven leirimajalla laululeirin
6–12-vuotiaille laulamisesta ja soittamisesta kiinnostuneille. Leiri järjestetään yhteistyössä Nousiaisten seurakunnan kanssa.

Leiripäivien aikana ohjelmassa on laulamisen ja muun musisoinnin lisäksi leikkiä, käsillä puuhailua, liikkumista, uintia, hiljentymisen hetkiä ja mukavaa yhdessä oloa.

Leirin päätteeksi pidämme leirimajan edustalla päätöskonsertin keskiviikkona klo 14 alkaen. Konsertin yhteydessä on kahvitarjoilu.

Leiri pidetään Myllyjärven leirimajalla Vehmaalla. Leirimaksu 25 € sisältää ruokailut ja majoituksen (oma makuupussi / vuodevaatteet). Pienimmillä leiriläisillä on mahdollisuus osallistua leirille myös päiväleiriläisinä ilman yöpymistä. Leirille osallistuville lähetetään tarkempi leirikirje ennen leirin alkua.

Ohjaajina toimivat Vehmaan kanttori Hanna Pishro ja Nousiaisten kanttori Virpi Vähäpassi. Mukana on myös isosia.

Ilmoittautuminen Vehmaan seurakunnan nettisivujen kautta 2.6. mennessä
www.vehmaanseurakunta.fi/tapahtumat