Kehitysvammaisten ja omaisten JOULUJUHLA

ti 12.12. klo 17.00 – 19.00
Joulun kaunis tunnelma kuusen ympärillä.

Kalannin seurakuntakoti

Olet lämpimästi tervetullut kehitysvammaisten ja omaisten perinteiseen Joulujuhlaan Kalannin seurakuntakotiin! Vehmaalaisten osalta ilmoittautumiset Tuija-diakonille.

Juhla alkaa riisipuurolla ja torttukaffeilla. Sen jälkeen saamme kuulla jouluevankeliumin sekä nauttia pajalalaisten ja Salmenkartanon väen iki-ihanista esityksistä. Pertti-pappi vie meidät joulusanoman äärelle ja Ari-kanttori laulattaa yhteislauluja. Loppuhartauden pitää Elise ja juhlan juontaa Maarit-diakonissa.

Muistathan myös: pieni paketti ja tonttulakki !

Vehmaalaisten osalta ilmoittautumiset Tuija-diakonille to 7.12. mennessä, p. 044 033 2515.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille

diakoni
Jampintie 10
23200 Vinkkilä

Diakonin tehtäviin kuuluvat diakoniatyö, lähetystyö ja nuorisotyö sekä näihin työaloihin liittyvä tiedottaminen ja vapaaehtoistyö.