Tervetuloa päiväkerhoon!

Päiväkerhoissa edistetään lasten kasvu-, kehitys- ja oppimisedellytyksiä ikäkauteen sopivalla tavalla. Kerhossa lapsi saa leikkiä samanikäisten lasten kanssa ja opetella ryhmässä toimimisen taitoja.

Kerhojen päiväohjelma sisältää niin vapaata leikkiä kuin ohjattua toimintaa. Kerhossa on joka kerta myös aamupiiri, johon sisältyy hartaushetki. Eväshetken aikana lapset syövät omat, pienet eväänsä. Kerhon päätteeksi ulkoillaan, ja sieltä on aika lähteä kotiin.

Kerhotoiminta on suunnitelmallista, koteihin jaetaan aina kuukausitiedote.

Päiväkerho kokoontuu Vinkkilän seurakuntatalolla neljä kertaa viikossa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-12.30. Päiväkerhot ovat kesätauolla ja jatkuvat jälleen syksyllä maanantaista 24.8. alkaen.

Lukuvuonna 2020 - 2021 päiväkerhot jatkuvat yhtenä ryhmänä, joka on tarkoitettu vuosina 2015 -2017 syntyneille lapsille. Ehtona päiväkerhoon osallistumiselle on vaipattomuus.

Päiväkerhot toimivat osana Vehmaan kunnan avointa varhaiskasvatusta Vehmaan seurakunnan ja kunnan yhteistyönä. Lapset voivat osallistua toimintaan 2 -4 kertaa viikossa. Kerhomaksu on 50e / 2 pv, 80 e / 3-4pv. Sisaralennus 25%.

Huom! Lapsen päiväkerhopaikka edellyttää kerhopaikan hakemista! Uudet kerholaiset aloittavat pääsääntöisesti syksyllä, mutta paikkoja voi kysellä pitkin vuotta. Haku tapahtuu Vehmaan kunnan varhaiskasvatuksen asiointiopalvelun (eDaisy) kautta.

Lisätiedot: Vehmaan kunta puh. 050 386 6139 tai srk:n lastenohjaaja Marika Runola puh. 0440 332 070.

Päiväkerholaiset ohjaajineen kevätretkellä Rahin kotiseläintilalla Kustavissa toukokuussa 2019.
Päiväkerhon kevätjuhla toukokuussa 2018.