PERHEKERHO

Perhekerho tarjoaa virkistystä, viihdettä ja virikkeitä lapsille ja aikuisille. Sinne voi tulla vaikka äitiyslomalainen vauvoineen, vaari lapsenlapsineen tai koti-isä lapsineen.

Perhekerho kokoontuu koulujen lukuvuoden aikana keskiviikkoisin klo 9.30-12.00 Vinkkilän seurakuntatalolla.

Perhekerhossa saa jakaa ajatuksia ja tunteita lapsiperheiden arjen ongelmista ja vanhemmuudesta. Lapset löytävät leikkiseuraa ja vanhemmat vertaisseuraa.

Perhekerhoon on tervetullut koko perhe, tai vaikkapa lapsi isovanhempien kanssa. Viikottain pidetään lyhyt hartaushetki, jonka jälkeen kerhossa on tarjolla aamupala hintaan 2 €/perhe. Muuta ohjelmaa tarjotaan vuoroin keskustelun ja vapaan yhdessäolon, vuoroin ohjatun leikin ja askartelun muodossa.

Perhekerhon vetäjinä toimivat seurakunnan lastenohjaaja Marika ja kunnan lapsityöntekijä Jaana Vanhatalo. Lisäksi kerhossa vierailevat vuorollaan seurakunnan työntekijät - kirkkoherra Antero, diakonissa Arja sekä kanttori Hanna - sekä muut kutsuvieraat.

KEVÄÄN 2020 PERHEKERHON OHJELMA

8.1. Uusi vuosi, uudet kujeet

15.1. Rukouksen päivä

22.1. Lorupussi

29.1. Kynttilänpäivän askartelua (Perhekirkko su 2.2. klo 10)

5.2. Vapaata leikkiä

12.2. Ystävänpäiväaskartelua

19.2. Perhepäivä Myllyjärvellä klo 10-13

26.2. Leivontaa

4.3. Vierailija

11.3. Vapaata leikkiä, kirkkoherra Antero Aaltonen vierailee

18.3. Tasa-arvon päivä, diakonissa Arja Mäkitalo vierailee

25.3. Vapaata leikkiä

1.4. Pääsiäisaskartelua

8.4. Pääsiäisvaellus

15.4. Vierailija (Perhekirkko ma 13.4. klo 10)

22.4. Laululeikkejä

29.4. Nyyttärit

6.5. Äitienpäivän askartelua

13.5. Vapaata leikkiä

20.5. Pihaleikkejä

Tervetuloa mukaan Vehmaan seurakunnan toimintaan!

Perhekerholaiset leikkivarjon äärellä toukokuussa 2018.
Perhekerhon lapset maalaamassa yhteistä taideteosta keväällä 2019.