Uutislistaukseen

Seurakuntavaalien vaaliviesti värikkäällä pohjalla: Uskottu, toivottu, rakastettu. Äänestä sellaisena kuin ...

Syksyn seurakuntavaaleihin Vehmaalla 21 ehdokasta

17.9.2022 19.36

Marraskuussa 2022 käytävien seurakuntavaalien ehdokasasettelu on päättynyt. Seurakuntavaaleihin Vehmaalla saatiin kolmesta valitsijayhdistyksestä yhteensä 21 ehdokasta, joista seurakuntalaiset pääsevät marraskuussa äänestämään kirkkovaltuuston jäsenet kaudelle 2023-26.

Mukana vaalissa ovat seuraavat valitsijayhdistykset sekä ehdokkaat:

Vehmaan kokoomus ja sitoutumattomat seurakuntalaiset:
Seppo Lehto, Tiina Kankkio, Jaakko Lehto, Mika Mihailoff, Olli-Pekka Ahokas, Minna Lindström, Meiri Ahtiainen, Rita Santanen

Ruusuryhmä:
Nina Mäkelä, Simo Virtanen

Keskusta:
Tiina Amperla-Hirvonen, Kaarina Frosterus, Elina Heino, Antti Huovinen, Bettina Leppälehto-Suomi, Pentti Piilinen, Susanna Ranta, Aila Saalasti, Antti Saarinen, Reija Skog, Kaisa Virtala.

Seurakuntavaalien äänestysnumerot arvotaan lokakuun alussa.

Vehmaan kirkkovaltuustoon valitaan syksyn seurakuntavaaleissa seuraavaksi 4-vuotiskaudeksi 15 jäsentä, jotka pääsevät vaikuttamaan seurakuntamme tulevaisuuteen.

Seurakuntavaalit järjestetään 20.11.2022. Varsinaisena vaalipäivänä äänestäminen tapahtuu Vehmaan kirkossa heti jumalanpalveluksen päätyttyä klo 11–20. Ennakkoäänestys järjestetään 8.–12.11.2022 välisenä aikana klo 9-18 Vinkkilän seurakuntatalolla (Jampintie 10). Ennakkoon voi äänestää myös muiden kuin oman seurakunnan alueella sijaitsevissa ennakkoäänestyspaikoissa.

Seurakuntavaaleissa äänestysoikeus on 16 vuotta täyttäneillä seurakunnan jäsenillä.