Uutislistaukseen

Sururyhmä aloittaa marraskuussa

Palava kynttilä ojennetuilla käsillä.

Oletko menettänyt läheisesi viimeisen vuoden aikana? Kaipaatko vertaistukea ja keskusteluapua käydäksesi läpi kokemaasi ja omia tuntemuksiasi?

Läheisen ihmisen kuolema on syvä ja voimakas kokemus. Suru nostaa pintaan monenlaisia kysymyksiä. Vehmaan seurakunta kutsuu läheisensä menettäneitä mukaan sururyhmään, joka tarjoaa mahdollisuuden jakaa suruun ja kuolemaan liittyviä ajatuksia yhdessä saman kokeneiden kanssa. 

Sururyhmän ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 16.11.2022 klo 18-19.30 seurakuntatalolla. Tapaamisesssa jataan ryhmä tarvittaessa päivä- ja iltaryhmään seka päätetään seuraavien kokoontumisten ajankohdat osallistujen toiveet huomioiden. Tavoitteena on järjestää loppuvuonna vielä toinen kokoontuminen, kevätkaudella 2023 kolme tapaamista sekä kuudes kerta kesän kynnyksellä. 

Mukaan ryhmään voivat tulla niin viimeisen vuoden aikana läheisensä menettäneet kuin myös aikaisemmin menetyksen kokeneet surun ollessa yhä läsnä. Ryhmässä keskustellaan yhdessä asioista, joita menetys ja kulunut suruaika on nostanut esiin. Jokaisella on ilmaisun vapaus ja myös tunteet ovat sallittuja ryhmässä. Kokemuksia jakamalla voimme olla auttamassa toinen toisiamme. Ryhmän toimintaan kuuluu ehdoton luottamuksellisuus.

Sururyhmän ohjaajina toimivat diakoni Tuija Suominen sekä eläkkeellä oleva diakonissa Arja Mäkitalo. Toivomme, että ilmoittaudut sururyhmään diakoni Tuija Suomiselle 11.11.2022 mennessä, p. 044 033 2515 tai sähköpostitse [email protected]
Tuijalta voi halutessaan varata ajan myös henkilökohtaista keskustelua varten

13.10.2022 16.16