Sururyhmä läheisensä menettäneille alkaa marraskuussa

29.10.2018 21.38

Läheisen ihmisen kuolema on syvä ja voimakas kokemus. Suru nostaa pintaan monenlaisia tunteita ja herättää kysymyksiä. Vehmaan ja Taivassalon seurakuntien yhteinen sururyhmä tarjoaa mahdollisuuden käydä läpi suruun ja menetykseen liittyviä asioita.

Marraskuussa alkavaksi suunniteltu sururyhmä kokoontuu osallistujista riippuen n. viisi kertaa. Kutsu ryhmään lähetetään Vehmaan, Taivassalon ja Kustavin alueilla asuville, viime vuoden pyhäinpäivän jälkeen läheisensä menettäneille. Ryhmään ovat tervetulleita myös muut, vaikka läheisen menetyksestä olisi pidempikin aika.

Tarkoituksena on keskustella yhdessä asioista, joita menetys ja kulunut suruaika on nostanut esiin. Jokaisella on ilmaisun vapaus ja myös tunteet ovat sallittuja ryhmässä. Kokemuksia jakamalla voimme olla auttamassa toinen toisiamme. Ryhmän toimintaan kuuluu ehdoton luottamuksellisuus.

Ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran maanantaina 12.11. klo 17.00 - 18.30 Vinkkilän seurakuntatalossa. Alustavab suunnitelman mukaan kokoontumisen jatkuvat kahden viikon välein, osa kokoontumisista mahdollisesti Taivassalossa.

Sururyhmän ohjaajina toimivat diakonissat Arja Mäkitalo ja Päivi Rönnblad. Toivomme, että ilmoittaisit osallistumisestasi 8.11. mennessä.

Diakoniatyöntekijältä voit varata ajan myös henkilökohtaista keskustelua varten.