Kesäkahvila aukeaa vapunaattona

28.4.2019 16.05

Vehmaan kirkon vieressä sijaitseva kesäkahvila avaa ovensa jälleen vapunaattona 30.4. Kahvila on toukokuussa avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 10-16, kesällä mahdollisesti myöhempäänkin.

Kahvilanpitäjinä toimivat viime vuoden tapaan Henri ja Grace Palmunen, jotka ovat täksi kesäksi luvanneet ehostaa vanhassa vilja-aitassa sijaitsevaa kahvilan sisustusta mm. mukavalla lukunurkkauksella. Viime kesän tapaan esillä on vehmaalaisen Mia Kuokkasen Me Maahiset -keramiikkaa.

Kahvilan myyntivalttina on itse paahdettu ja jauhettu kahvi, jota voi ostaa myös kotiinviemisiksi ja kesätuliaisiksi samoin kuin aromikasta kenialaista teetä. Kahvin kanssa maistuvat munkit sekä muut leivonnaiset, jotka tänä kesänä ovat uusikaupunkilaisen Ilonan Juhlaherkkujen valmistamia.

Kesän aikana kahvilassa lauletaan myös useampaan kertaan yhteislauluja kanttorin johdolla; päivämääristä ilmoitetaan myöhemmin seurakunnan tapahtumakalenterissa.

Kesäkahvilaan kannattaa  poiketa jumalanpalvelusksen jälkeen kirkkokahveille, hautausmaalla käydessään tai muuten vain ohi kulkeissaan. Vehmaan kirkko on niin ikään auki ja palvelee tiekirkkona kesäaikaan (4.6.-16.8.) joka arkipäivä klo 9-15.30.