Kansanlauluja kirkossa ja kirkkokahveilla

6.8.2019 13.49

kansanlaulumessu_mainos_124x180_cmyk_XL.jpg

Sunnuntaina 11.8. klo 10 Vehmaan kirkossa laulu kaikuu riemuisasti Kansanlaulukirkon tuttujen melodioiden tahtiin. Anna-Mari Kaskisen sanoittamia tuttuja kansanlauluja säestää soitinyhtye, jossa kuullaan mm. viulua, kannelta, harmonia ja djembe-rumpua.

Jumalanpalveluksen jälkeen vietetään Himoisissa Kaiken kansan kirkkokahveja, jotka ovat jo perinteeksi muodostunut lähetyksen kesätapahtuma Vehmaalla. Kirsti Lahtisen pihapiirissä (Postitie 113) järjestettävän tilaisuuden tarjoiluista vastaa Himoisten Martat. Kahvituksen aikana on mahdollisuus tutustua Kirstin kauniiseen puutarhaan.

Kahvin lomassa kuullaan myös lisää kansanmusiikkia sekä puhujavieraana kesäteologi Jussi Seppälää. Luvassa on myös arpajaiset lähetystyön hyväksi sekä lapsille värityspaja ja ilmapalloja. Molempiin tilaisuuksiin voi halutessaan pukeutua kansallispukuun.