Uusi Vehmaan koulu siunataan käyttöön

14.8.2019 11.09

Vehmaan uusi yhtenäiskoulu siunataan käyttöön perjantaina 16.8. Vehmaan uusi yhtenäiskoulu siunataan käyttöön perjantaina 16.8. Kuva: Ossi Laitinen

Vehmaalaiset lapset ja nuoret ovat tänä syksynä saaneet aloittaa koulunsa uudessa yhtenäiskoulussa. Ensimmäisen kouluviikon perjantaina 16.8. aamunavauksen yhteydessä järjestetään tilaisuus, jossa uusi yhtenäiskoulu siunataan käyttöönsä.

Perinteistä kouluun menevien siunausta ei keväällä järjestetty, joten samassa yhteydessä siunataan koulutielleen ensimmäisen luokkansa aloittavat oppilaat. Mukaan tilaisuuteen ovat koulun oppilaiden ja henkilökunnan lisäksi tervetulleita ensimmäisen luokan oppilaitten perheenjäsenet ja kummit.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä koulun ja Vehmaan seurakunnan kanssa. Mukana sen toteuttamisessa ovat vt. kirkkoherra Antero Aaltonen, kanttori Hanna Pishro sekä koulun opettajat ja oppilaat.