Urkusatu ja hengellisiä toivelauluja Vehmaan kirkossa

18.9.2019 12.56

Valtakunnallista kirkkomusiikin päivää tänään torstaina 19.9. vietetään Vehmaalla kahden tapahtuman voimin. Klo 10 kirkossa järjestetään urkusatu: Antti Huovinen lukee tuolloin Oscar Wilden klassikkosadun Itsekäs jättiläinen, johon kanttori Hanna Pishro loihtii musiikin uruilla. Kuuntelemaan ovat tervetulleita kaikki lapset ja lapsenmieliset kuulijat.

Illalla klo 18 on vuorossa Kauneimmat hengelliset laulut -toivekonsertti. Tilaisuudessa kuullaan monia tuttuja hengellisen laulumusiikin helmiä, mukaan lukien Suojelusenkeli, Nousta sain aamuun, Tuhansin kielin ja Oi muistatko vielä sen virren. Esiintyjinä toimivat Vehmaan seurakunnan kirkkokuoro ja lapsikuoro Margareetan Mukulat kanttorin johdolla. Solisteina kuullaan mm. Rita Santasta sekä Antti Mäkitaloa. Yleisö pääsee myös mukaan laulamaan.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.