Vehmaan seurakunta hakee seurakuntamestaria työsuhteeseen 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme seurakuntamestarin tutkintoa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä laaja-alaiseen itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan monipuolista osaamista.  Asiakaspalvelutaito on erityisen tärkeää tässä tehtävässä.

Tehtäviin kuuluu mm. jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten järjestämiseen liittyvät käytännön valmistelut, kiinteistöjen, hautausmaiden sekä koneiden ja laitteiden ja muun irtaimiston huollosta ja kunnossapidosta vastaaminen.

Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tietotekniikan perustaidot ovat välttämättömät.

Tehtävä on kokoaikainen 38,45 h/vko sisältäen ilta- ja viikonlopputöitä. Palkkaus vaativuusryhmän 401 mukaisesti ja tehtävän peruspalkka 1922,02 €/kk. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu työntekijän työkokemukseen. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa, srk-mestari Simo Virtanen, puh. 0447600916.

Hakemukset (myös CV)  viim. 7.2.2020 osoitteella: tarja.simola-terho@evl.fi

Myyjäiset ja muksuille mukavaa joulutempauksessa

27.11.2019 11.15

joulukuva_S.jpg

Perjantai-iltana 29.11. sytytetään jouluvalot Vehmaan Vinkkilässä Leijonien järjestämässä joulutempauksessa.

Seurakunnan diakonia- ja lähetystyö järjestää myyjäiset S-marketin pihapiirissä, entisen rautakaupan tiloissa klo 16 -19. Myynnissä on jouluisia laatikkoruokia, karjalanpiirakoita ja muita leivonnaisia sekä käsitöitä vaikkapa pukinkonttiin.

Ohjelmassa on myös pika-arpajaiset sekä glögi - ja piparitarjoilu. Vaihtopöydälle voi tuoda itselle tarpeettomiksi käyneitä tavaroita tai vain ottaa mukaan, jos jotain sopivaa on tarjolla.

Lapset saavat ajella MLL:n polkuautoilla sekä askarrella jouluisia kortteja ja koristeita partiolaisten ohjauksessa.