Vehmaan seurakunta hakee seurakuntamestaria työsuhteeseen 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme seurakuntamestarin tutkintoa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä laaja-alaiseen itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan monipuolista osaamista.  Asiakaspalvelutaito on erityisen tärkeää tässä tehtävässä.

Tehtäviin kuuluu mm. jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten järjestämiseen liittyvät käytännön valmistelut, kiinteistöjen, hautausmaiden sekä koneiden ja laitteiden ja muun irtaimiston huollosta ja kunnossapidosta vastaaminen.

Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tietotekniikan perustaidot ovat välttämättömät.

Tehtävä on kokoaikainen 38,45 h/vko sisältäen ilta- ja viikonlopputöitä. Palkkaus vaativuusryhmän 401 mukaisesti ja tehtävän peruspalkka 1922,02 €/kk. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu työntekijän työkokemukseen. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa, srk-mestari Simo Virtanen, puh. 0447600916.

Hakemukset (myös CV)  viim. 7.2.2020 osoitteella: tarja.simola-terho@evl.fi

Kuorolaulun juhlaa adventtikonsertissa

3.12.2019 06.27

Tule, joulu! -adventtikonsertissa Vehmaan kirkossa ke 4.12. klo 18 esiintyvät vehmaalaissyntyiset kanttorit Sari Mäkinen (os. Survonen) sekä Hanna Pishro yhdessä Vehmaan kirkkokuoron ja lapsikuoro Margareetan Mukuloitten kanssa.

Konsertin ohjelmassa kuullaan joulun odotukseen liittyviä ja muita vuosien saatossa rakkaiksi tulleita sävelmiä. Kanttorit Sari ja Hanna esiintyvät niin solisteina kuin duettona; lisäksi konsertissa kuullaan Vehmaan seurakunnan kuoroja sekä yhdessä että erikseen.

Sari Mäkinen (os. Survonen) aloitti kuorossa laulamisen vuonna 1969 Vehmaan silloisen kanttorin perustamassa lapsikuorossa, ja kuoroura on jatkunut keskeytyksettä siitä saakka. Laulaja, kirkkomuusikko ja lastentarhanopettaja Sari Mäkinen toimii tällä hetkellä toimii Punkalaitumen kanttorina ja johtaa työhönsä liittyen Punkalaitumen seurakunnan kuoroja, Kirkkokuoroa sekä projektikuoro Laitumen Laulajia. Lisäksi hänellä on Säkylässä kolme vuotta sitten perustamansa viihdekuoro MusiSoi.

Konsertti ennakoi samalla Vehmaan kirkkokuoron juhlavuotta: kirkkokuoro on toiminut Vehmaan seurakunnassa säännöllisesti vuodesta 1890, ja sen perustamisesta tulee ensi vuonna kuluneeksi 130 vuotta.

Konserttiin on vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu lapsikuoro Margareeta Mukuloitten toiminnan tukemiseen.