Uutiset

Uutislistaukseen

KJ-LOGO_DIGITAL_XL.jpg

Kauneimmat joululaulut 2019 Vehmaalla

11.12.2019 04.21

Jouluna 2019 Vehmaalla  lauletaan kauneimpia joululauluja yhteensä neljässä tilaisuudessa.

Lasten ja nuorten kauneimmat joululaulut järjestetään keskiviikkona 11.12. klo 18 Vinkkilän seurakuntatalossa. Mukana laulamassa ovat päiväkerholaiset, lapsikuoro Margareetan Mukulat sekä tämän vuoden rippikoululaiset, jotka toimivat myös tilaisuuden järjestäjinä. Tilaisuus alkaa glögi- ja joulutorttutarjoilulla.

Kirkossa joululaulut kaikuvat perinteiseen tapaan 3. adventtisunnuntaina 15.12. Yhteislaulujen lisäksi kuullaan myös Vehmaan kirkkokuoroa; solistina toimii Rita Santanen.

Myös Torpparin Tuvassa päästään joulutunnelmaan, kun perjantaina 20.12. klo 19 vietetään pubin jouluhartautta ja lauletaan joululauluja kitaran säestyksellä. Säestyksestä vastaavat Hanna Pishro ja Kristiina Pietilä; lisäksi kuullaan Rita Santasen laulua. Hartauden pitää kirkkoherra Antero Aaltonen. 

Joululauluvihkot ovat käytössä vielä tapaninpäivän joululaulukirkossa torstaina 26.12. klo 18. Sanajumalanpalveluksen toimittaa Antero Aaltonen, kanttorina on Hanna Pishro. Tapaninpäivänä ei järjestetä erikseen aamujumalanpalvelusta. 

Kaikissa Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuran joululaulukeräykselle. Keräyksellä tuetaan kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa olevia 
lapsia, jotta jokaisella lapsella olisi mahdollisuus ja toivoa. Työ kohdistuu erityisesti 
tyttöjen, vähemmistöjen ja vammaisten lasten tukemiseen muun muassa Nepalissa, 
Kambodžassa, Kolumbiassa, Angolassa ja Pakistanissa.