christmas-tree-2909020_1280.webp

Joulukonsertteja Vehmaan kirkossa

11.12.2019 10.55

Kuluvalla viikolla Vehmaan kirkossa saadaan nauttia kahdesta joulukonsertista.

Torstaina 12.12. klo 18 Kellot soivat Joulun Sanomaa -konsertissa esiintyy Matti Mäntylä yhdessä Kaivokatu-orkesterin kanssa. Jouluinen ohjelmisto koostuu sekä koti- että ulkomaisista kappaleista, joissa Joulun ilosanoma kiteytyy ilmaisumuodoltaan perinteisen hartaana sekä toisaalta svengaavan rytmikkäänä. Naantalilais-turkulaisen orkesterin jäsenillä on sekä vuosikymmenten että hieman tuoreempaakin keskinäistä kokemusta yhteisestä musisoinnista.

Lauantaina 14.12. klo 19 Koko perheen joulukonsertissa kuullaan puolestaan Jarmo Kankaanrantaa, joka esiintyy yhdessä sisarensa Moonika Ilménin sekä Kankaanrannan perheorkesterin kanssa. Konsertissa kuullaan niin vanhastaan tuttuja joululauluja kuin aivan uusia jouluisia sävelmiä.

Molempiin konsertteihin on vapaa pääsy; ohjelmamaksu on 10 €.