Vehmaan seurakunta hakee seurakuntamestaria työsuhteeseen 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme seurakuntamestarin tutkintoa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä laaja-alaiseen itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan monipuolista osaamista.  Asiakaspalvelutaito on erityisen tärkeää tässä tehtävässä.

Tehtäviin kuuluu mm. jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten järjestämiseen liittyvät käytännön valmistelut, kiinteistöjen, hautausmaiden sekä koneiden ja laitteiden ja muun irtaimiston huollosta ja kunnossapidosta vastaaminen.

Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tietotekniikan perustaidot ovat välttämättömät.

Tehtävä on kokoaikainen 38,45 h/vko sisältäen ilta- ja viikonlopputöitä. Palkkaus vaativuusryhmän 401 mukaisesti ja tehtävän peruspalkka 1922,02 €/kk. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu työntekijän työkokemukseen. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa, srk-mestari Simo Virtanen, puh. 0447600916.

Hakemukset (myös CV)  viim. 7.2.2020 osoitteella: tarja.simola-terho@evl.fi

Joulurahaa lapsiperheille ja vähävaraisille

12.12.2019 21.53

Vehmaan Lions Ladyt on lahjoittanut seurakunnan diakoniatyön kautta jaettavaksi lahjakorttien muodossa joulurahaa lapsiperheiden ja vähävaraisten hyväksi. Ladyjen lahjoitusta täydentävät myös yksityisten henkilöiden lahjoitukset. Joulun alla seurakunnan kautta lahjoitetaan vähävaraisille lapsiperheille lisäksi yhteensä 10 Vallan maukkaan kinkkurullaa sekä peuranlihaa. Joulurahaa sekä ruokalahjoituksia voi tiedustella diakonissa Arjalta, p. 0440 332 515.