Vehmaan seurakunta hakee seurakuntamestaria työsuhteeseen 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme seurakuntamestarin tutkintoa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä laaja-alaiseen itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä tarvitaan monipuolista osaamista.  Asiakaspalvelutaito on erityisen tärkeää tässä tehtävässä.

Tehtäviin kuuluu mm. jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten järjestämiseen liittyvät käytännön valmistelut, kiinteistöjen, hautausmaiden sekä koneiden ja laitteiden ja muun irtaimiston huollosta ja kunnossapidosta vastaaminen.

Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tietotekniikan perustaidot ovat välttämättömät.

Tehtävä on kokoaikainen 38,45 h/vko sisältäen ilta- ja viikonlopputöitä. Palkkaus vaativuusryhmän 401 mukaisesti ja tehtävän peruspalkka 1922,02 €/kk. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu työntekijän työkokemukseen. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa, srk-mestari Simo Virtanen, puh. 0447600916.

Hakemukset (myös CV)  viim. 7.2.2020 osoitteella: tarja.simola-terho@evl.fi

Tervetuloa mukaan kuoroon!

12.1.2020 20.24

78734934_2253347358305572_7439828335376465920_n_S.jpg

Vehmaan seurakunnan kuorojen kevätkausi alkaa viikolla 3. Lapsikuoro Margareetan Mukulat sekä tänä vuonna 130-vuotista taivaltaan juhliva kirkkokuoro kookoontuvat tiistai-iltaisin Vinkkilän seurakuntatalossa - lapsikuoro klo 17-17.45 ja kirkkokuoro klo 18.30-20. Joka toinen keskiviikko kokoontuva, kaikille avoin laulupaja jatkaa toimintaansa ke 22.1. klo 12-12.45.

Kuorot ovat näkyvä ja kuuluva osa seurakunnan toimintaa. Kevätkaudella kirkkokuoro osallistuu mm. hiljaisuuden messun toteuttamiseen maaliskuussa sekä rovastikunnan kuorojen sekä Vakka-Suomen musiikkiopiston yhteiskonserttiin Laitilassa huhtikuun lopussa. Syksymmällä vuodesta 1890 säännöllisesti toiminut Vehmaan kirkkokuoro juhlistaa 130-vuotista taivaltaan järjestettävällä juhlakonsertilla.

Lapsikuoro Margareetan Mukuloitten alkava vuosi pitää sisällään  esiintymisiä mm. perhejumalanpalveluksissa sekä yhteistyötä Naantalin ja Ruskon lapsikuorojen kanssa. Joulun alla toteutetun adventtikonsertin tuotolla on tarkoitus hankkia uudet kuoropaidat, joiden suunnitteluun kuorolaiset saavat osallistua.

Kuoronjohtajana toimii kanttori Hanna Pishro. Kaikenikäiset uudet laulajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan porukkaan!