Kinkerit lähestyvät

30.1.2020 09.34

Vehmaan seurakunnassa järjestetään perinteisen tavan mukaisesti kinkereitä helmi-maaliskuun aikana. Kinkerien järjestämisestä vastaavat kinkeripiirit.

Kinkerien aiheena on Yhteisvastuukeräyksen aihetta mukaillen "Viisautta vanhemmuuteen" - vanhemmuus ja sen tukeminen. Pohdimme mm. Sananlaskujen kirjasta ja muualta Raamatusta löytyviä viisauden siemeniä, keskustelemme kotikasvatuksesta sekä siitä, miten kirkko ja seurakunta voi olla perheiden tukena.

Kinkereissä kerätään kolehti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Yhteisvastuu 2020 tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä tukemalla vanhemmuutta Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Suomessa vanhemmuutta tuetaan yhteisvastuuvaroilla yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa. Maailman katastrofialueille avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Oman kinkeripiirisi kinkeriajan voi varata kirkkoherranvirastosta, p. 02-4331011. Mahdolliset kinkeriajat: to 27.2., su 1.3., su 8.3. (varattu) ja ke 11.3.,  arkisin klo 18, su klo 14.