Uutislistaukseen

Mainosteksti: Lasten laululeiri 28.-30.7. Myllyjärven leirimajalla (Myllyjärventie 41, Vehmaa). Järj. Vehma...

Lasten laululeiri Myllyjärvellä 28.-30.7.

2.5.2021 13.42

Vehmaan seurakunta järjestää 28.-30.7.2021 Myllyjärven leirimajalla laululeirin 6–12-vuotiaille laulamisesta ja soittamisesta kiinnostuneille. Leiri järjestetään yhteistyössä Ruskon seurakunnan kanssa.

Leiripäivien aikana ohjelmassa on laulamisen ja muun musisoinnin lisäksi leikkiä, käsillä puuhailua, liikkumista, uintia ja mukavaa yhdessä oloa. 

Järjestyksessä kolmannen lasten laululeirin teemana on Lähetystyö – jaettu ilo! Teemaan liittyen laulamme lauluja Vehmaan ja Ruskon seurakuntien lähetyskohteista Etiopiasta, Lähi-Idästä ja Japanista sekä Virosta, jossa meillä on yhteinen ystävyysseurakunta – Harju-Madisen seurakunta Tallinnan lähettyvillä.  

Leirin päätteeksi pidämme leirimajan edustalla päätöskonsertin perjantaina klo 14 alkaen. Konsertin yhteydessä on kahvitarjoilu. 

Leirimaksu 20 € sisältää ruokailut ja majoituksen (oma makuupussi / vuodevaatteet). Pienimmillä leiriläisillä on mahdollisuus osallistua leirille myös päiväleiriläisinä ilman yöpymistä. Leirille osallistuville lähetetään tarkempi leirikirje ennen leirin alkua.

Ohjaajina toimivat Vehmaan kanttori Hanna Pishro ja Ruskon kanttori Hanna Likitalo-Goesch. Mukana on myös isosia.  

Ilmoittautumiset 31.5. mennessä linkin kautta.