Kesäkukkia, teksti

Pyhiinvaellukselle Vinkkilän seurakuntatalolta

1.6.2021 09.00

Kesäkuun alusta elokuun puoleen väliin asti Vinkkilän seurakuntatalon ympäristössä on perheille ja kaikille kiinnostuneille avoin pyhiinvaellus-rastirata. Pyhiinvaellus johdattelee niin lapsen kuin aikuisen hiljaisuuden löytöretkelle. Radan voi kiertää milloin vain ja kuinka monta kertaa vain. Vaelluksen aloitus on seurakuntatalon edustalla olevien vaahterapuiden alla, jossa on koko vaelluksen kartta.

Juhannuksen jälkeen jaamme viikoittain yhden rastin tehtävät Vehmaan seurakunnan lapsi- ja perhetyön Facebook-sivulle, jolloin voitte kodin ympäristössä tehdä saman vaelluksen.

Halutessanne voitte jakaa kuvia vaelluksestanne Facebook-sivullemme tai lähettää niitä lastenohjaajan puhelimeen 0440332070.