Kuva Vehmaan kirkosta ulkopuolelta.

Kirkon ovet auki

16.6.2021 16.31

Vehmaan seurakunnassa järjestetään nyt sisä- ja ulkotilaisuuksia ilman henkilömäärärajoitusta. Tilaisuuden järjestäjän on kuitenkin huolehdittava turvavälien toteutumismahdollisuudesta. Sisäänkäyntien läheisyyteen on varattu käsien desinfiointiainetta. Suosittelemme edelleen myös maskin käyttöä.

Turvavälien mahdollistamiseksi kirkossa istumapaikat on rajoitettu joka toiselle riville. Myös ulkotiloissa järjestettävissä tapahtumissa tulee olla mahdollisuus välttää fyysinen kontakti muihin ihmisiin. Tämä ohje on voimassa 3.7. asti.

Kesällä 2021 Vehmaan kirkko toimii tiekirkkona. Kirkon ovet auki 7.6.-20.8. maanantaista perjantaihin klo 9-16. Kirkossa vietetään jumalanpalvelusta joka sunnuntai ja pyhäpäivä klo 10, ja kirkko on avoinna jumalanpalveluksien yhteydessä klo 9-11.30.

Kirkonmäellä sijaitseva Kesäkahvila Aitta palvelee kesäaikaan 14.6.-8.8. kolmen nuoren 4H-yrittäjän voimin. Kahvila on auki maanantaisin ja tiistaisin klo 12-18 ja torstaista sunnuntaihin klo 9-17. Keskiviikkoisin kahvila on suljettu.