Uutislistaukseen

Jouluseimi (Jeesus-lapsi olkivuoteella, Maria, Joosef, paimenet ja härkä ympärillä)

Jouluajan tapahtumat Vehmaan seurakunnassa

24.11.2021 17.30

Jouluajan tilaisuudet kootusti adventtiajan alusta loppiaiseen. Tilaisuudet järjestetään voimassa olevien koronarajoitusten puitteissa.

Koronapassi tarvitaan yli 50 osallistujan sisätiloissa pidettävissä yleisötilaisuuksissa. Kauneimmat joululaulut sekä muut musiikkitapahtumat ja konsertit kuuluvat yleisötilaisuuksiin. Koronapassia kysytään kaikilta yli 16-vuotiailta osallistujilta. Henkilötodistusta tarvitaan tarkastettaessa koronapassia. Koronapassi ei tällä hetkellä koske alle 50 osallistujan tilaisuuksia tai ulkotiloissa järjestettäviä kokoontumisia.

Jumalanpalvelukset ja hartaudet sekä häät, hautajaiset ja ristiäiset ovat uskonnollisia tilaisuuksia, joissa ei ole henkilörajoituksia eikä koronapassia käytössä.

Tilaisuuksissa huolehdimme tapahtuman terveysturvallisuudesta tehostamalla käsidesin ja maskien käyttöä. Tulethan vain terveenä!

Pe 26.11.
klo 17 - 19 Diakonian ja lähetystyön joulumyyjäiset sekä lasten ja taidenäyttely ent. rautakaupan tiloissa Vinkkilän joulunavaustempauksen yhteydessä. Margareetan Mukulat esiintyy lavalla n. klo 17.45.

Su 28.11.
klo 18 Adventtivesper Vehmaan kirkossa. 1. adventtisunnuntain iltajumalanpalvelus, Armas Maasalon Adventtivesperin toteuttaa Vehmaan kirkkokuoro. Huom! Ei aamujumalanpalvelusta

Ke 1.12.
klo 19 Adventtikonsertti & ikoninäyttely avajaiset Vehmaan kirkossa;
Näyttelyssä esillä Vehmaan ja Littoisten ikonipiiriläisten ikoneja.
Konsertissa esiintyy lauluyhtye Vox Viridis (Tuuli Jansson, Jaana Kuusisto, Hanna Pishro, Esa Kilpiö & Antti Huovinen).
Näyttely on esillä loppiaiseen 6.1. saakka

Su 4.12.
klo 10 Messu, 2. adventtisunnuntai.

Ma 6.12.
klo 10 Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus, jonka jälkeen seppelten lasku sankarihaudoille,
Huom! Itsenäisyyspäivän juhla srk-talolla on peruttu koronatilanteen vuoksi.

Ke 8.12.
klo 14 Jouluinen Laulupaja, lauletaan joululauluja Vinkkilän srk-talossa.
klo 18 Lasten ja nuorten kauneimmat joululaulut Vehmaan kirkossa PERUTTU!

Su 12.12.
klo 10 Messu,
3. adventtisunnuntai
klo 14 & klo 16 Kauneimmat joululaulut Vehmaan kirkossa

Ti 14.12.
klo 13 Tiistaipiirin joulujuhla
srk-talossa, yläkoulun Lucia-kuvaelma esiintyy

Ke 15.12.
klo 9.30 Varhaiskasvatuksen joulukirkko
Mukana päiväkerholaiset, perhekerho, päiväkodin ja esikoulun väki

To 16.12.
klo 17.30 Päiväkerhon joulujuhla srk-talossa

Pe 17.12.
klo 18 Torpparin Tuvan Kauneimmat joululaulut

Su 19.12.
klo 17 Metsäkirkko Rahkmalassa
, järj. Pohjoiskulman kyläyhdistys, Rahkmalan Huru-ukot sekä Rahkmalan Martat.
Mukaan kutsutaan kaikkia Vehmaan seurakunnassa vapaaehtoisina vuoden aikana toimineita.

Ti 21.12.
klo 12 Tuomaanpäivän jouluateria
srk-talossa, järj. diakoniatyö. Ilmoittautuminen diakoni Tuijalle 16.12. mennessä.

Ke 22.12.
klo 9 Vehmaan koulun joulukirkko

klo 18 Joulukonsertti ”Jazzahtavaa joulua” Vehmaan kirkossa. Eva Vikman, laulu & Lassi Kouvo, piano. Ohjelmamaksu 10 €.

Pe 24.12.
klo 13.30 Perheiden aattohartaus, mukana lapsikuoro Margareetan Mukulat
klo 15  Aattohartaus, mukana Vehmaan kirkkokuoro

La 25.12.
klo 8 Jouluaamun sanajumalanpalvelus

Su 26.12.
klo 18 Tapaninpäivän Kauneimmat joululaulut -messu

La 1.1.
klo 10 Uuden vuoden päivän messu

Su 2.1.
klo 10 Sanajumalanpalvelus
, 2. sunnuntai joulusta.

To 6.1.
klo 10 Loppiaispäivän messu.