Uutislistaukseen

Digikahvila-mainos. Päivämäärät: torstaina 20.1., 17.2., 17.3., 7.4. ja 12.5. klo 9.30-11

Digikahvila aloittaa toimintansa

12.1.2022 15.26

Digikahvila, Vehmaan seurakunnan uusi kevätkauden palvelumuoto auttaa selviytymisessä älylaitteiden kanssa. Digikahvilatoiminnan ensimmäinen kerta on seurakuntatalolla (Jampintie 10) torstaina 20.1. klo 9.30–11.

Diakoniatyö toteuttaa kyseistä palveluneuvontaa yhteistyössä Turun Seudun Omaishoitajat ry:n kanssa viitenä eri kertana. Palveluohjaajana toimii yhdistyksestä Olga Raitanen.

Koronatilanteesta johtuen ensimmäiselle kerralle pitää ilmoittautua diakoni Tuija Suomiselle, p. 044 033 2515. Tavoitteena on, että toiminta saadaan alulle terveysturvallisesti siten, että Tuija jakaa aikoja ja täten ruuhkat pystytään välttämään. Kahvilaan tullaan terveenä, käytetään maskia, pidetään turvavälit ja huolehditaan käsihygieniasta.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki älypuhelimia, tabletteja ja tietokoneita käyttävät sekä niistä kiinnostuneet. Voit tulla vaikka omaa laitetta ei vielä olisi - paikan päällä saa opastusta ja vinkkejä myös laitteen hankintaan. Digikahvilassa pääset tutustumaan erilaisiin älylaitteisiin ja saat vinkkejä sekä opastusta niiden käytössä. Lisäksi on mahdollista saada pienimuotoista ja lyhytkestoista henkilökohtaista opastusta, mutta voidaan myös yhteisesti keskustella kahvikupin äärellä erilaisista huolista, murheista ja tietty onnistumisista älylaitteisiin liittyen.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: diakoni Tuija Suominen, p. 044 033 2515. Palvelusta tietoja antaa myös Turun Seudun Omaishoitajat ry:n Digi tutuks -hankkeen työntekijä Olga Raitanen, p. 040 683 9595.