Margareetan Mukulat

Margareetan Mukulat on Vehmaan seurakunnan lapsikuoro, joka on tarkoitettu alakouluikäisille. Kuoro toimii kerhomuotoisena ja harjoittelee Vinkkilän seurakuntatalolla tiistaisin klo 17.00-17.45.

Kuorossa lauletaan yksi- ja kaksiäänistä ohjelmistoa, joka koostuu enimmäkseen lastenlauluista ja hengellisistä sävelmistä. Kuoro esiintyy säännöllisesti mm. perhejumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoroa johtaa Vehmaan seurakunnan kanttori Hanna Pishro (MuM, FM).

Margareetan Mukulat on nimetty Vehmaan kirkon suojeluspyhimyksen Pyhän Margareetan mukaan.

Syksystä 2017 Margareetan Mukulat on kuulunut valtakunnalliseen Jippii!-kuoro-organisaatioon.

Margareetan Mukulat kesällä ja syksyllä 2020

• Lasten laululeiri Myllyjärven leirimajalla ke-to 5.-6.8. Leiri alkaa keskiviikkona klo 10 ja päättyy torstaina 15.
  • Harjoitukset alkavat tiistaina 18.8. klo 17 Vinkkilän srk-talolla

Esiintymiset:

• To 6.8. klo 14 Laululeirin päätöskonsertti.
  • Su 16.8. klo 10 Perhekirkko, kouluun menevien siunaaminen.
  • Su 4.10. Mikkelinpäivän perhekirkossa sunnuntaina klo 10 Vehmaan kirkossa.
  • Su 11.11. Perheen sunnuntain perhekirkossa isänpäivänä klo 10 Vehmaan kirkossa
  • Ke 9.12. Lasten ja nuorten kauneimmissa joululauluissa klo 18 Vinkkilän srk-talossa
Teksti